dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

ilove my things !

bendabenda ni sume kene ada before aku hangout.
peeps,aku mmg suka make up(kaw xsuka kaw bley go)!
NUMBER ONE
safi balqis(uv protection) - p/s : before kelua ni mesti pakai,wangi taw,
sumpah xtipu! (;
aku xpndai la nk pkai foundation2 segalak ni,cukup lah krim ni.
hehe.
korg try laa.best taww!xtipu.korg akan rase semangat je bfor nk kua ruma.hhe

NUMBER TWO
baby powder! thx too make me hapy when i use you.haha(gile)
honestly,aku xpkai bedak compact,ops! bkn xpena pkai,but
bedak compact yg ade ni pon da bpe tahun xabes2,means aku mmg xnk pkai pon compactcompact ni
xpandai laa,nanti bedak xsekata laa apelaa.hm
aku pkai yg mura je kott,bpe RM je pon.
bestt,dy lembut kan pipi,gebu kan pipi,and xberat kan pipi pon.
tips: bg aku,law xnk hitam or berbintikbintik muka anda,jgn laa pkai compact
sebab when u use compact powder,then u kelua jlnjln kne sunshine kan.dy akan 
push bedak2 and mekap2 ke dlm liang roma.dan tersumbat.HAHA(for me laa)
yg penting my face use JOHNSON BBY POWDER only. ;DD

NUMBER THREE
yaa,aku mmg gune ni,nk tengok.? contct aku if dun beliv me.!
da brape botol habes.membazer?nope n never !
this is eyeliner,bile gune ni,mata akan nmpak sempurna gitu.
ily EYESTUDIO!
NUMBER FOUR
body shop ! i vote youu.<3
body shop perfume sparkling apple pomme petillante-bawu yg lembut,dan kekal lme,
org akan tertarik bawu apple hijau ni.
bukan ni saja perfume yg aku pkai.
adela dua.(;
satu lagi perfume fevret aku.yg aku akan cari sampai jumpe.
ONE DROP
one drop women set 3 number 3 menjadi pilihan aku.dandan,aku teramatamat
suka n jatuhh cintaa dgn bawuu lemonn ni.(;
one drop name: Inspired by Light Blue, Dolce & Gabbana
kwn kwn akan ckp: aku kenal bwu nii.basyiraa kann.HHA.

NUMBER FIVE
 purse penting untuk sume org rite?.
ade duit,maybankcard,cimbcard,sspn card,gamba amy(hehe.ilhimsm)
ic,all membercard yg aku adaa and so on yg patut ade dlm purse anda anda.

NUMBER SIX
NOKIA3120CLASSIC-baguss fone ny,bkhidmat dgn aku since 2008.
tapi tapi tapi,hissss,sejaksejak ni da uzo la fone ni.asekasek xde line,geramm je en.haha
i hve no money to buy another fone.! suck! );
howeverr,this nok immensely useful for me !

0 ulasan:

Post a Comment