dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

miss shira said : U SHOULD CHOOSE A BF FROM THEIR POCKET

miss shira ajar student 
: " u'ols if nk cari boyfriend, dari mata jatuh ke pocket.baru hidup u senang" (;
" jgn pulak u'ols dari mata jatuh ke hati,u memang merana rana lahh"
" u'olss nk bercinta tanya i.i pakar oke.HAHA.dahh,jom sambung managing people and system kita"
 ape you ols rase,i think betul ckp my miss,
comel gila miss shira tuu,dah la putih,kecik comel.hehe
hw old she is? 25y/o i think.
but,fuhh asset da byk tu,jadi lecturer,jadi auditor di audit firms lagi
dia kata naik turun court normal laa,jail ape semua tu.normal.oke.
miss shira kate cari lelaki yg berduit,nnti u senang,mcm i ni,

baju i pon daddy i hanta laundry.
breakfast,adikadik i yg sediakan.i xpandaii.hehe.
bab bab rumah rumah,i xberape nk pandai.
if kerja,i mmg actif.i tahu la nk buat itu ini.
miss you memang BEST tw!

3 ulasan:

✿....rossa alina....✿ said...

terus terjojol bijik mata den tgk duit manyak2..miaahahaha..

princeduyong said...

setuju...cari yang berduit...sebab duit boleh beli segala...kenkadang boleh beli cinta... :)

bsyraa the slovenz said...

haha.
thx for comment btw.(;
rossa: suka kan.dapat beli anythin tht we one.rite?

prince: money is almost important use. weehehe.$$

Post a Comment