dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

2-0 netball.yeahaa



















uhh,penat deh main netball tadi,defends lincah gilaa.
da lama pulak tu aku xmaen netball ni.
last men netball pun masa tu form 5.before spm.
byk laa lupa step.leceh kan netball?haha
tapi seronok laa.gila best. :)
i as WD or WA.setiap game tukaa position.
petang tadi bola tu kene kat dahi aku wehh.haha.malu gilaa.
tikah ar ni sala pggil nama aku.!
adeke patut dia pggil nme durra,tapi nk baling bola dekat aku.
haha.patut ke takk? ngekk punya tikahhh.
pemilihan hari khamis last week,jumaat semua membe nk balik
so bila mau buat latihan?xsempat kot.
kite org buat warming up je mse dah nk dekat lwn no training tawuk!.gila tak?
dlm hati dah ckp,mesti kalah ni.haha
yelakan da lame xmaen,mmg rasa boleh kalah laa
tapi!
tak sangka wehh,boleh mng pulak! 2-0 pulak.huhu
btw to the : durra,tikah,mashi,dilla,veeco,dojaa.
kita dah lakukan the very best kan! :D



Photobucket

0 ulasan:

Post a Comment