dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

jeritan 3pagi ituuu...

 
hai kawankawan.
nk cerita ni.cerita pasal kt hostel aku.
haritu,em,dlm minggu aku external exam.alah bln6 ni jugak.
normal lah kan minggu exam student must stay up rite?
dlm migu exam tu ramai dak CAT(CERTIFIED ACCOUNTING TECHNICIAN) stay up.
aku dah tido dah mlm tu,tp shabina still stdy lagi sambil dga lagu n psg headfone dia tu.
dlm 3pagi gitu,amy tepon.
he want to say sorry becoz xreply mcg aku. ;)
lepas end call amy.
mata aku jadi segar,so aku tgok la ape yg shabina stdy mlm ni.
dlm mase yg sama aku denga jeritan.
kejap mcm kucing yg mgamuk,tapi sekejap mcm org jerit melolong.
uhh serem gile aku,terus bulu roma naik.
then aku pggl shab...

bsyra : shab,shab,cube bkk headfone jap.!
shabina : ape dia? ckp je la.aku dengar ni.(sambil dy tutup lagu yg dy tga dgar)
bsyra : cube kau dgar tu,ape dia ek?mcm org jerit je .!
shabina : hahh?bia laa.kucing kot.(pastu dia sambung pakai headfone n dga lagu )

aku pun nk kelua bilik,dlm hati nk tengok kiri kanan lah kan.nak tau tu kucing  or org.
mase aku nk bkk pintu tetibe ejah lalu.! huh! terkejut aku.
dia mcm org mgelabah.
rupe2nye dy pon dgar suare tu jgek.dia pon cari cari.
kiterog level3.dga suare tu dekat level5.
hostel kiterog ade 10 level.
suara tu kuat sgt.aku rase da lme dah suara tu.just aku yg baru bgun tido n baru perasan.
rupe2nye ade org kene rasuk kt bilik tu.
puhh bederau darah aku.
ejah n kwn kwn CAT yg lain terus cari kakak dari biro agama.
then sape sape yg x uzo,terus naik tingkat 5.
mlm tu aku and shabina period.mmg tidak lah aku nk naik kan.
elak benda tu berpindah kt aku je.hehe,nauzubillah.
hm,sampai warden laki naik aspuri lagi.pakwe perempuan tu pn naik aspuri jgek.
then dorg setel kan lah.bce ni bce tu.

mcmne perempuan tu boleh menjerit dgn tetiba ? ? :
diorang ni cerite. mlm tu befor dia kene rasuk.
dy bgayut(call) dgn boy dy..kwn dy pn gayut gak..
bila dah lme gayut.kwn dy kte nk masuk bilik nak tido.tp popuan ni still gayut lagi ngn bf dy.
pastu,popuan ni pegi toilet sekejap.mase dy kt toilet tu,dy dga org pggl nme dia.
pastu dy nmpak kwn dy,yg td kte nk masuk bilik nk tido tu.
kwn dia pggl2 je.dy xnk pegi.tp bende tu sme myerupai kwn dia.
pastu dia sambung gayot dgn boy dy.
popuan tu ckp " awakk,td ade org pggl saya,tp saya xikut.saya takut."
dlm mase yg sama,rupa2nya tht girl da kene rasuk.tapi xperasan sgt.
pwe dy cerita.popuan ni da ckp merepek2 dah.boy dy pn seram.
bf dy kte "mgucap mgucap."
then,perempuan tu ketawa,then nangis pulak.
ttbe dy terus cmpak fone dy kt dinding.and jerit sekuat hati.
dy ternmpak somting kt depan pintu bilik dia.huh.seram!
tht all.bye.
Photobucket

3 ulasan:

atheasaid said...

naik bulu roma aku la siot!

Alin said...

uh sram kod!

bsyraa the slovenz said...

kan seram kan.dlm call tu pwe dia da dga dia jerit.terus pkwe dy turun dari aspura pegi depan aspuri.jerit. " bwk dy turun! bwk turun ! "
warden laki pn jerit gak. ,suruh bwk turun.mmg x ah nk bwk turun kan.! elak level lain plak yg kene rasuk.yela dy tgkt 5.nti nk turun.dak dak tgkat 4,3,2,1 tu cmne kan.

Post a Comment