dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

fifty reasons why i fall in love with youu amyy.

ILOVEYOU because

  1. for the first time i saw you at SMB in may 2010. i said i wnt you.i wnt you
  2. awak minx nombo saya dekat kwn awak. (saya rasa awk sungguh2)
  3. untutk kali pertamanye kita date di bubble green.awak comel gila masa tu.
  4. untuk kali pertama haritu awak blnja sy choclate shake.yummy.
  5. awak anta sy balik rumahh.kite jln kaki.mse tu hujan gerimis.
  6. awak melamar saya jadi gf awak( for me,u are so brave!)
  7. awak selalu mesej saya amy.
  8. awak xpernah buat saya bosan
  9. masa awak marah,awak nmpk tampan.awak buat saya jatuh cinta (;
  10. awak gedikgedik merajuk,mnx saya pujuk.
  11. awak bwk saya jlnjln naek keretaa.haapy yerr.
  12. awak sggup dtg dari joho ke kl,semata mata nk teman saya kelua overnite dgn kwn2 saya
  13. kita selalu gaduhgaduh.sebab tu saya fall in love dgn awak amy.
  14. awak xpernah penat pujuk saya .
  15. awak sanggup kelua duit dgn amount yg agak byk untuk saya
  16. awak always back up saya
  17. suka kening awak yg menarik tuu
  18. sukaa sgt bila awk senyum,awak buat saya cair
  19. awak kuat jeles.tu sbb saya tau awak syg saya
  20. kita raya sama2 kan tahun lepas.
  21. awak selalu tpon saya,pagi petang,mlm.
  22. awak xpernahh maki saya.
  23. awak kasi sy lagu,inilah cinta,and terus terang
  24. awak selalu belikan saya aer mineral and kinder bueno
  25. gamba saya selalu awak jadikan default lappy and handphone awak
  26. saya suka cara jln awak
  27. cara awk drive kerete
  28. awk sgt berdikari,saya tawu awak beli laptop guna duet jual beger kan.
  29. awak jaga saya.
  30. awak marah bile org cube ayat saya
  31. awak merendah diri
  32. awak kelaka je.haha
  33. awak mnje sgt sgt
  34. awak nanges demi saya (; (how sweet you amy)
  35. awak rapat dgn adek adek saya,awak teman saya anta adek adek beli kasut mse raya harituukan
  36. saya suka rambut awak yg mcm oltraman tu .
  37. awak kecik je.mcm saya .hehe.
  38. awak selalu sgt bwk saya jln jln,kesini,kesana.haha
  39. awak dah buat yg terbaik untuk pujuk saya
  40. depan saya awak selalu nmpak kuat,mcm xde problem.xnk tunjuk msalah awk.knpe?
  41. awak selalu ckp "sayangg."
  42. awak selalu tido lmbat ,sebab saya susa tido
  43. kita jln2 naek moto,awak naek moto LC awak dan saya naek motor kapcai sayaa.haha
  44. awak kenalkan saya dekat makcik awak and nenek awak.(mreka comel.hehe)
  45. awak bagi saya gelang magnet warna pink.
  46. awak bagi saya cincin.kilat sgt.bukn bling2.
  47. awak sggup dtg jauh demi saya.
  48. masa kita date di KLCC.awak nmpk malu malu.saya igt lagi.
  49. masa kita date di TIMES SQUARE.awak da pandai main mata.OHH nakal ea.
  50. semua yg awak buat demi saya.(;

 semua perkara yg awak lakukan.sebenarnya dlm hati saya berbungabunga
tersenyumsimpul and u berjaya make me fall in love sama u amy.
dan saya selalu berdoa yg awak akan kekal menjadi milik saya.
 p/s : if u read this post,saya minx maaf atas kekasaran bhasa saya.
biadap nye saya layan awak.
kadang2 saya terfikir,saya xlyk untuk awak.
kadang2 saya berdoa awk dpt yg lebihh baik dari saaya
saya sendiri sedih dgn diri saya,saya mgadangada merajuk
dulu saya xmcmnii
kesian awak penat layan saya.
dulu saya xpandai nk marah marah.
saya tawu awak byk sakit hati dgn saya dlm 7 bln ni.
saya xtaw sampai bila saya bersikap gini.saya mnx maaf.


0 ulasan:

Post a Comment