dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

HAHA.happy .yeaa.

oke cuba caricari mana bsyra dgn amy .?
cepat nanti dpt lolipop rm1. nk x nk ? ;DD
today,kite org pegi beli tiket kat BANDAR TASIK SELATAN.
wahh lawa stesen baru ni.gilalaahhh.
xlah serabut mcm BUKIT JALIL and LARKIN JB tu.
nak cari tiket susa nk mati,pastu ulat ulat keliling .dok panggil2.huhh.
rimas rimas.xsuka dohh org ramai ramai ni.
sesak nafas aku.bpinarpinar mata.tu yg taksuka.wekk.
amy sampai sampai  BTS je dah text aku.
tutt tuuttt tuttt
" bby,da sampai mne?b da sampai,tempat dia besar gilaa,berkilatkilat je kan"
haha.aku dgn shabina punya lah xdpt bygkan,'haihh mcmne lahh agaknye tempat tu bkilat kan.'
;DD
after satu stesen berlalu,aku ngn shab pon sampai.
shab: wahh,mmg besa doo.lawaa.mcm airport je .kalah putra tuh.
bsyra: wahhh,bkilat kilat kan.hehe.
bagus la stesen baru ni.
memang good service gila wea.sumpah xtipu.
sampai2 je ade org serve kita,xdela melopong mcm org taktahu ape2 kan.


amy nmpak hapy je.goodboy!
alalaa.comelnye dia.
tgok rambut altraman dia.
iklan kata : cicak jatuh pun tak mati tauu.

amy : elehh saya lagi tinggi dari awak la bsyraaa.wekk.
bsyraa : elehhhh xheran,saya lagi pendek dari awak.jgn nk belagak sgt laa.debikk nak.
amy: ouh hoho,tgn halus kecik .ade hati nk debik.wek.HAHA.
bsyraa : hu huwaaa hu hu huwaa.bakk sini beg saya .xnk kwn.BLUEKK.

selepas itu kite org kembali berbual dgn shab yg penat amek gamba.
thanks lagi shabinaaa.muaaahh.

p/s : gmba kite org xlah seromantik you olls mybe.tapi nanti kami da kawen .
kami amek  gamba romantik romantik oke .wehehe.;))

0 ulasan:

Post a Comment