dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

myspace or facebook?

wht do u think about this two logo
myspace
masa dulu best kan main myspace ni.lelama dia asek update ni update tu.
dah semakin serabut layan myspace.
myspace boleh letak lagu
boleh edut profile,nk profile berat ke ringan ke.
then dia sgt sgt private. when you hide a album,xde sape bole tgok album u dah.
then if org nk add you,u boleh letak last name,bagi susa sikit people wanna add you.
myspace mmg best la.kita nk hide kwn je?comment je? just letak dia punya code or html.
dulu masa myspace suka sgt kumpul comment gambaaa
rase seronok bile coment gmba cecah hundred or thousand.huhu.
ade seten org ckp : dgn ms
kita boleh popular,hawtt,belagak,lupa diri,lalai,xcantik jadi cantik
xsmart jadi smart,dgn ms juga ade org suka and benci kita.haha
 and wht evaa.bila pk pk balik betul jugakk kn?
tapi sekarang org kata ms da jadi mcm tempat tayang body,ini itu.jual bdn.show off.and so onn.
haiyaa tom tom,dulu myspace dah best best you edit ini edit itu.nk privacy pon dah tadda u tahu?

facebook
facebook.or mukabuku semakin pop!
tapi dia xsama dgn ms yg boleh edit profile,letak lagu.hide somethin yg perlu di private kan.
facebook is available.sape sape je tekan nme kita,akan kelua la ratusan org .
dgn fb ni jugak we all boleh jupe kenalan lama,cikgu ke,lecturer ke,kwn ke,abg akk abh mak?
and more lahh
eg : you tekan huruf B je.
dah tersenarai basyira,badariah,basira,bubu,badak's,balqish,balvarian and ape ape je nme,
haha.kan kan?
and sometimes,if u dah hide album pon ade org boleh tgok lagi.kan.haiyaa.
then now,dah best best,dia boleh pulak tuka kan profile org ramai.dgn xredha nye semua org setuju and buat dunno dgn profile baru ni.tah pape tah.
lepas tu ade kaba angin kata.fb nk tutup bulan 3.betul ke x?entahlaa.haha

2 ulasan:

Farah Azurah said...

myspace lah first time kte kenl akak...
time uh akak pki bju wrne hijau,wat muke kiut....
hahhahaha....pape pon,myspace memg best ah...

bsyraa the slovenz said...

wowhoo.
yeke.
myspace memang best kan.
hee

Post a Comment