dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

secret recipe secret recipe

dlm banyakbanyak cake di SECRET RECIPE ni kan
aku paling suka newyork cheesecake,SUMPAH sedap wea.!
aroma cheese dia, dah boleh buat perut menjeritjerit kaw tao.
gedanggendutgendanggedut  bunyi usus aku ni,HHA.
often, aku mkn cake ni almost 3x in one week.
cube u'ols imagine it?betape sedap sedap punya sedap cake tu.hhe.
kwn aku si shab cerita kat kakak dy psl aku mkn kek 3kali dlm semigu.
kak dy kata " wht?! gila ka kwn mu tu,haha,boleh gemok tuu"
tapi tapi,im still slim and petite.yeaaaa.!

;DD

0 ulasan:

Post a Comment