dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

awakkkkk

      amy,awak domo saya kan?altraman saya kan?
kenapa nk tunjuk penumbok kat saya?oh amy kan kuaaat .lupa pulak.haha
amy,npe awak ckp saya selekeh?alahh,baru celet taik idung sekali.da bising2.haha
oke la lepas ni saya celet lagi k.suka takk.! ;DD
amy! kenapa ek awak kuat cemburu? haa,kening tuu.hitam sgttt.patut kuat jeles.kan kan.
taklupa tahilalat kat hujung mata tu,awww,sweet sgt,nmpak awak cun.hehe
tadi mama call yeee.
dia ckp nati awak dah ade dip/degree nk ikat saya.
alamak takutnyaa saya.haha.
da dewasa kan kita ni amy . da nk 20 da.
cepat gila kita tua kan.haiihh.
haa awak,saya nk ckp ni,saya minx maaf if terkasar bahasa
tercerewet apeape,terminta yg lebihlebih.
ape pon kegedikkan saya kat awak,sprt susa kan awak ke apeke.
saya tetap sayang awak zulhilmi
sekejap je kita dah nak setahun couple,rite?
sayang2,xmo la jeles2,penat saya tau.huhu.
awak nati saya sambung cerite pasal awk lagi k!byebye
oke lahh.iloveyouhandsome.

Photobucket

4 ulasan:

Syafiq Muhamad Full said...

alooo chomel nya enry ni.hahhahah !!!!!!!

Syafiq Muhamad Full said...

*entry

cik wanie said...

comey la basyira ngn amy ni..ske tgk kowg..ahaks..

bsyraa the slovenz said...

hee.thx yaa to syafik and wani.
wish we happy!

Post a Comment