dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

kami buat model kilang tau! .projek accounting for costs.

hai sekalian,lama xberceloteh dlm blog ni.haiyaa.
pemalas kan aku?hehe
oke entry kali ni cerita pasal aku and group model kilang
walawehhh,hebat xhebat laa,budak2 account tapi da mcm budak engineering
siap bina2 kilang segalak. semua group keluar kan idea and kreativiti masing2 .!
jangka lukis yg da lama xguna,semua kelua,kene ketepatan betul2 nk buat mesin mesin ni.
siap search lagi.
mantap kan budak certified accounting technician bach 10/11.haha
oke,untuk group bsyra,kite org buat kilang benang
 member group: bsyra,thusyi,zuura,and kak imah.
jomtengokgambar2 ni.

 ni office department kiteorg
 mesin ni dinamakan WINDING YARN.
 Tu kiteorg punya staff/labour.hehe
 haa,benang diperbuat dari pokok kapas.ni la pokok kapas kami!
bahan: toothpicks dan kapas yg dicarik halus2

 mesin ni dinamakan SPINNING WHEEL.proses dari kapas ke benang



okelah babai. =)


Photobucket

2 ulasan:

Syafiq Muhamad Full said...

basyra !! pic nom 8 dr atas tu,yg pakai tudung putih tu sape nama dia.eceh ceh cehh aku ! hahaha

bsyraa the slovenz said...

thusyi.hehe.dah berpunya yaa. ;)

Post a Comment