dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

keep bleeding love .amy for me :D


ehem ehem.
mesti bosan kan asek pasal amy je.
alah biala,spe lagi kalau bkn pakwe aku,xkan nk buat pasal org lain pulak kan.
amy adalah untuk saya.ever and ever.
terimakasih kasih bagi saya kemeja warna coklat.
terimakasih da susa susa dtg dari joho ke kl,semata mata nk sambut my besdayy amy!
terimakasih sebab byk habes duit dan masa semua untuk saya. :DD
abah ckp ape b? 
abah amy : mana bsyra kau.bwk jumpa abah laa,xsaba aku nk tengok menantu aku nihh.
haha.oh tidakk.takut oke.haiyooo.
takut lahh. bie bie,kalau jumpa kene potong kuku x?sebab saya mmg suka bela kuku pnjg.haha
hah lagi satu yg buat aku makin tambah syg kat amy ni kan.dia sanggup dtg dari joho nk celebrate besday aku.
tu lahh hadiah paling2 bermakna aku penah dpt,
amy dtg naik moto tahu x,bygkan lah.kebas xkebas BUT kalau jauh mcm tu kan
amy dtg hari jumaat (1.7.2011) then balik joho semula hari sabtu (2.7.2011)
amyyyy,TERIMAKASIHH sgt.
amy kalau awak bace nihh,mesti awak sengih sorg sorg  lagi kan.
suka lah tu ade entry pasal DIA lagi.haha.



3 ulasan:

Farah Falafal said...

Sweet gile sayanggg <3

b said...

alalaaa.terimekasih sgt

Eda Pinka said...

thanks for being my follower. followed urs. cute blog! :)

Post a Comment