dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

selamat hari raya ! yeahhhhh

 hai hai hai everybody.
selamat hari raya.!
how raya korang?mesti meriah kan kan kan.!
blogger : absolutely yesss ! (oke tauu dahhh)
HAHA
 
kata ringkas dari bsyra sempena hari hari raya kita :)
  • Kuih paling gangster= Lompat Tikam
  • Kuih paling sexy= Puteri Mandi
  • Kuih paling keji= Taik Itik
  • Kuih bajet cute= Cek Mek Molek
  • Kuih untuk awet muda= Seri Muka
  • Kuih paling alim= Kuih Ketayap
  • Kuih penyakit lelaki kronik= Batang Buruk
  • Kuih suka pukul= Kuih Lompang
  • Kuih dalam zoo= Badak Berendam
  • Kuih untuk Sam Polis Trafik= Kuih Sampreeeeettttt
  • Kuih yg bangun sendiri= Kuih Bangkit
  • Kuih org x mandi= Kuih Bau-lu
  • Kuih paling tenteram= Kuih Makmur
  • Kuih paling mahal=Jala Emas
HAHAHA
selamat hari raya !
 
 
  
hai awak,hensem nye awak.ahai.(:
sejuk mata memandang tengok awak berbaju kurung melayu
dah lah same dgn kite. suka sgt tengok awak tau! :DD
awak2,kite minx ampunmaaf if salu sgtsgt buat awk terkucil hati oke.
 tahun ni saya raya lagi dgn awak.kan kan. 
dah dua tahun kita raya pakai baju sme. yeaa. :)
tapi kita nk macam TOPEK AND TASYA. 
dorg dah 5tahun raya sme.happy kan ! :DD 
btw,happy sgt sebab awak bwk saya jumpa mama&abah
dorg baik sgt.mama lawaaa.abah tingggi.auww.haha
mama siap ajak saya raya rumah macek pacek awak.
omg.saya nk ikutttt.nk ikut!.(:



hari raya 
korg pasti 
meriah

dgn insan 
yg teristimewaaa!

0 ulasan:

Post a Comment