dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

hai my lovely readers!

hai readers sume.
sorry sebab xde new entry.sory sgt sgt. 
sorry sorry sorry.
bsyra sgt sgt sgt sgt bz untuk final sem ni.
xcukup masa nk rehat nk jalan and nk berblog.haha.
but bsyra akan buat jugak new entry.tapi late sikit boleh.
hmm,sorryy jgn lah dah benci pulak dgn blog ni.hihi.
i've lot work to do.

heyy nak kongsi sikit:
bsyra guna dua phone sekarang,satu nokia torchlight.satu lagi bb
blackberry boldtwo pearlwhite colour.
yg nokia C3 dah jual kat kwn dgn harga rm200 je.(:
bsyra hapy dgn amy,kiteorg dah nk masuk 1tahun 4 bln dah.
kalau ade gaduh tu adat lah.tapi bsyra tetap garang dgn amy.haha
smpai my mom pun ckp. 
"along,kau nak amy lari ke?nak amy cari org lain?" (oke ayat mak buat aku and adek2 yg lain bdekah.)
haa lagi .i dont know why,sekarang bsyra most to yellow lah.
mcm suka kuning lahh.menarik gitu
.haha.tapi pink tetap number first.
haa lagi kan ! : nak bagitau bsyra menang contest dlm blog lifeotyraharitu,
dah la first contest ,taktau ape ape sgt pun.
tapi alhamdulilah menang.yeaaa.!

okelah gtg,bsyra ade sketsa pulak kat kelas english ni.byeeee.loveyou readers!

0 ulasan:

Post a Comment