dia dia dan diaa

Daisypath Friendship tickers

To whom in love ! everybody lets use DIGI EASY PREPAID!


Digi easy prepaid for couple in love
Awak awak yg hangat bercinta di luar sana.
Bsyra nak share sikit prepaid ape yg bsyra guna sekarang ni. 
Now bsyra guna dua sim,1.hotlink youthclub and 2. Digi easy prepaid.
Kenapa bsyraa ckp digi easy ni untuk org yg bcinta ek?
haaa,U can save your money with :
Message and call free.!
Haa! Best gilaa tau. Kita hnye perlu actifkan nombo boyfiee kita dlm super buddyz.
Then u’ols can make any call& msg at anytime dgn free2 je!
Free time : 12 am – 8pm ;T&S


Amy & bsyra guna nombo couple.wehee

Korang ape lagiiii.? Beli sekarang untuk save budget!oke?

Why I choose digi.? : bsyraa boleh call amy bile2,lama2 and xbayar pon!

How many u can actif yours super buddyz? : only 3,and I only actif one number.dah nama pakwe pon sorg.Hehe .

Where should I buy it ? : pegi kedai henfon yg ade jual prepaid digi.hehe.jgn sala beli pulak!

What are you proven ? : heyy,hurry up.just buy.dan tgok hasil jimat bulanan anda! ape tunggu lagi!

Photobucket

7 ulasan:

ARDA SUNKISZ said...

arda sudah gune dulu . Hehehe .
serious seronok !!

b said...

bsyra guna bulan 6 .so siapa dulu haha?post ni baru nak update lah

ARDA SUNKISZ said...

Eh alalolo, arda tak ingat la gune bila . kena check entri pasal DIGI baru tau :] tapi baru jugak dalam bulan 7.8. rase :]

b said...

haha. dah pena suruh syami bagitau kat arda gunalah digi.jimat.(:

ARDA SUNKISZ said...

patot a si syahmi bgedik-2 bria-ria nak tuka . :)

b said...

tapi jimat kan?

ARDA SUNKISZ said...

sangat2 jimat . :D

Post a Comment